Let's get in touch

Let's get in touch

Vacatures

Onderstaand zie je een selectie van vacatures die wij open hebben staan,waarvoor wij doorlopend werven of waarvoor wij een wervingsprocedure hebben gehad. Hiernaast worden alle categorieën getoond waar wij in werven. Omdat we deze site ook wel demonstreren, laten wij ook vervulde vacatures zien. Wanneer een vacature vervuld is staat dit erbij vermeld. Heb je interesse in een dergelijke functie, dan raden we je aan een open sollicitatie achter te laten.

Recruitmentsoftware op maat

OTYS Go! is cloudbased recruitment software. Door de modulaire opbouw en vele implementatiemogelijkheden is het Recruiting Technology platform interessant voor verschillende doelgroepen.

Automatisering binnen handbereik

Doordat OTYS alles-in-een is, kunnen we vrijwel alle processen automatiseren. Dit bespaart je niet alleen tijd, maar ook veel geld en vermindert foutgevoeligheid.

Oneindige koppel- en integratiemogelijkheden

Wil je OTYS combineren met bestaande software? Geen probleem! Wij hebben een uitgebreid netwerk aan partners en koppelingen, waar elke maand nieuwe bijkomen.

Uitgebreide multipost mogelijkheden

Wij zijn trotste Star partner van Indeed. De nummer één jobboard voor de meeste hires. En je kunt kansen spreiden met onze koppelingen met IGB of RecruitmentTechnologies.

Dé optimale Candidate Exprience

Een duidelijke & heldere candidate journey van A tot Z. Onze recruitment websites zijn gebruiksvriendelijk, Google geoptimaliseerd en werken conversieverhogend.

Complexe processen simpel gemaakt

Een compleet pakket voor je gehele core business. Maakt niet uit hoe complex jouw proces is, wij versimpelen het aan de achterkant.

Bedien kandidaat & klant vanuit één systeem

Je talentpool en je netwerk in één systeem. Stel vanuit OTYS Go! geschikte kandidaten voor aan opdrachtgevers, verstuur job alerts naar kandidaten en maak gebruik van uitgebreide hunt & select features.

Martens & Brijs

"De markt van werving en selectie staat niet stil. En gelukkig OTYS ook niet. Betrouwbaarheid, flexibiliteit en een continu streven naar vernieuwing maakt dat OTYS reeds heel wat jaren onze vaste partner is."

Ruth Brijs

Amon

"Wat we vanuit Amon vooral appreciëren aan OTYS is hun klantgerichtheid, snelle response en lokale aanwezigheid. Zit je met een vraag, dan helpen ze meteen. Ze denken hierbij actief mee om voor jouw organisatie het maximale uit het OTYS platform te halen. Ook de toenemende integratiemogelijkheden bieden heel wat opties om de digitale journey als recruiter optimaal te gaan inrichten."

Klaas Bernaert

Partena

"De upgrade naar OTYS GO! was voor ons een trigger om het recruiteringsproces in de 3 business units op elkaar af te stemmen en de nieuwe features optimaal te integreren in onze werking. De gebruikers zijn tevreden: het proces is duidelijker, gebruiksvriendelijker en het werkt makkelijker."

Tina Verstuyft

Plopsaland

"Wij dragen OTYS hoog in de vaandel gezien de snelle en goeie oplossingen die ze geven van uit het backupsysteem. OTYS maakt het mogelijk om gecentraliseerd te recruteren over de verschillende vestigingen wereldwijd."

Jessica Vervaque

Arcadius

"De kracht van OTYS ligt voor ons in de integratie van de verschillende modules waardoor ons proces eenvoudiger, sneller en transparanter verloopt. Als klein kantoor krijgen we bovendien via OTYS toegang tot allerlei interessante tools waarmee ze een partnership hebben afgesloten. En recent heeft OTYS voor ons een schitterende nieuwe website ontwikkeld waar we heel blij mee zijn!"

Kristel Vandevenne

Coehorst Recruitment Solutions

"Voor mijn bedrijf was ik op zoek naar een provider die mij de nodige professionele ondersteuning kon bieden, in alle flexibiliteit, zodat mijn concept sterk in de verf gezet kon worden. OTYS biedt mij een flexibel, geïntegreerd platform, waarin ik snel wijzigingen kan doorvoeren zonder afbreuk te moeten doen aan de kwaliteit van mijn dienstverlening en het concept in zijn gehele. Zo zijn we in staat snel in te spelen op de actualiteit en van groeiende toegevoegde waarde te zijn voor ons cliënteel."

Koen Coehorst

Plan een gesprek of (online) demo

0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

OTYS Belgium BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.